معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تمام کارهایی که برای بیرانوند در دیدار پرسپولیس – النصر ممنوع است!

علیرضا بیرانوند مهم‌ترین علامت سؤال پرسپولیس در دیدار حساس با النصر عربستان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با بررسی‌های پزشکی انجام شده روی علیرضا بیرانوند که در دقیقه ۲۰ بازی ایران بلغارستان، تنها به دلیل یک پرتاب بلند بیرانوندی، مصدوم شد و به بیرون مسابقه رفت، مشخص شد که این سنگربان ملی پوش، ۴ تا ۵ هفته از میادین دور خواهد بود. اتفاقی که قطعا لرزه بر اندام‌های هر طرفدار پرسپولیس خواهد انداخت؛ کریستیانو رونالدو و دروازه‌ای بدون بیرانوند!

 

البته که تلاش تیم پزشکی و خود بازیکن بر این است تا علیرضا بیرانوند را هر طور شده به بازی مقابل النصر برسانند. تیم پرسپولیس ۲۸ شهریور ماه باید در ورزشگاه آزادی خالی از تماشاگر به مصاف تیم النصر عربستان پر ستاره برود. همه دنیا منتظر هستند که ببینند پرسپولیسی‌ها چه عملکردی مقابل ستارگان نام آشنای دنیای فوتبال خواهند داشت. حالا در این بازی حساس که تماشاگر، یار دوازدهم تیم پرسپولیس، سرخپوشان را همراهی نمی‌کند، مصدومیت علیرضا بیرانوند قوز بالای قوز شده تا این تیم با معضل دروازه‌بان، روبروی النصر قرار بگیرد.

 

همه می‌دانستند که خروج احمد گوهری که در ابتدای فصل به آلومینیوم و تیم مجتبی حسینی پیوست تا فرصت بیش تری برای بازی پیدا کند و از زیر سایه بیرانوند خارج شود، روزی کار دست پرسپولیس خواهد داد، اما خدا خدا می‌کردند که این اتفاق با خوش شانسی به سرانجام خوبی برسد. و حالا دست پرسپولیس عملا روی نیمکت برای جانشینی علیرضا بیرانوند خالی است و بازیکنی با تجربه و در سطح لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد تا احتمالا هر طور شده به بیرانوند مصدوم در بازی حساس مقابل النصر اعتماد کنند.

 

همه تلاش پزشکان بر این است که علیرضا بیرانوند را به بازی پرسپولیس مقابل النصر برسانند، خود بیرانوند نیز از کادر پزشکی خواسته تا مراحل درمانی را فشرده تر کنند. همچنین گفته که سعی می‌کند در بازی مقابل النصر از بازی با پا کمتر استفاده کند تا مصدومیتش تشدید نشود. اما این کار مطمئنا ریسک بزرگی خواهد داشت و ممکن است مصدومیت او را تشدید کند و بازی‌های مهم دیگری در لیگ قهرمانان، دربی، لیگ برتر، و حتی جام ملت‌های آسیا را از دست بدهد.

 

نقطه قوت علیرضا بیرانوند پس از بازگشت از اروپا به پرسپولیس، تقویت بازی با پا و بازیسازی از عقب زمین است. یحیی گل‌محمدی علاقه خاصی به فوتبال مالکانه داشته و از علیرضا بیرانوند همواره می‌خواهد با پا بازی کرده و بازیسازی کند. این بار اما شنیده می‌شود حتی اگر بیرانوند به بازی با النصر برسد او قادر نخواهد بود شوت سنگین بزند، پاس بلند بدهد یا حتی شیرجه خیلی بلند بزند! مصدومیت کشاله‌ران مصدومیت خاصی است و ممکن است هر لحظه دوباره او مصدوم و تعویض شود. این به معنای سوزاندن یک تعویض یحیی گل‌محمدی خواهد بود.

 

برهمین اساس خبر می‌رسد که در صورت بازی کردن علیرضا بیرانوند برابر النصر، مدافعان و هافبک‌ها نباید به او پاس به عقب بدهند و این دروازه‌بان را برای زدن شوت‌های بلند و محکم تحت فشار بگذارند! همبازیان علیرضا موظف هستند هر کاری می‌توانند انجام دهند که او مصدوم و بالاجبار تعویض نشود./ خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار